Over Paul 

Paul Beens is de directeur van Software bedrijf Mybizzmail  en de ontwikkelaar van de GROWHT Methode. Zijn strategieën hebben letterlijk de manier veranderd waarop dingen online worden verkocht. Hij is inmiddels één van de beste business coaches voor ondernemerschap en marketing geworden.

Maar zo is het niet begonnen...Het bedrijf werd opgebouwd en het begon met e-mailmarketing campagnes opzetten voor allerlei soorten bedrijven. Dat was in de periode voor de crisis in 2004. Maar de succesvolle trein was net begonnen toen hij een persoonlijk drama meemaakte.

Tijdens deze periode ontdekte Paul het proces voor het lanceren van nieuwe producten. Een methode voor het creëren van sales funnels waardoor ondernemers een automatische stroom van leads kunnen genereren. Ook in tijden dat het wat minder met je gaat.

De formule begon succesvol te worden voor andere ondernemers, en de resultaten waren adembenemend. Kleine bedrijven aan huis begonnen met lanceren, verkochten tienduizenden en zelfs honderdduizenden euro’s met hun lanceringen. Jaren geleden sprak bijna niemand in de online ondernemerswereld over product lanceringen en online sales funnels. Maar nu, in de online wereld zijn product lanceringen en funnels niet meer weg te denken.

Paul’s technieken zijn natuurlijk niet alleen voor grote bedrijven: hij heeft honderden zelfstandige ondernemers in veel verschillende niches begeleid. Zij hebben meer dan miljoenen euro's aan verkoop gegenereerd en dat resultaat groeit nog dagelijks. Paul werkt samen met zijn huidige partner en vriendin en zij hebben samen 5 dochters. 

Hij geniet van zijn werk als marketing-en businesscoach en vindt het leuk om ingewikkelde processen terug te brengen tot heldere en duidelijke stappenplannen, zodat ondernemers hun doelen realiseren zonder vast te lopen in het proces.

Over Paul Beens.nl
Deze site - PaulBeens.nl - is eigenlijk de plaats waar Paul laat zien, hoe hij uit zijn worstelingen is gekomen, wat hij heeft gedaan en de lessen die hij heeft geleerd.
Dit is voor hem de plek om te delen wat hij ervaren en geleerd heeft van andere ondernemers. Nog belangrijker is dat deze site ook over jou gaat: hoe jij jouw eigen bedrijf laat groeien, je eigen producten lanceert en jouw eigen dromen waarmaakt.