toelichting workshop jouw e-maillijst bouwen – Paul Beens

ONTDEK DE KRACHT VAN HET VERGROTEN
VAN JOUW E-MAILLIJST
"The money is in the list"

De Roadmap naar een grote e-maillijst is een bewezen, 9 stappen proces dat je precies laat zien hoe je in een korte tijd een grote e-maillijst kan opbouwen. Ik laat je exact zien wat je in elke stap moet doen, van plugins die je nodig hebt tot wat je moet zeggen in elke e-mail. Je krijgt een gedetailleerd strategisch plan waarmee je direct aan de slag kan. 

De Roadmap naar een grote e-maillijst is een bewezen, 9 stappen proces dat je precies laat zien hoe je in een korte tijd een grote e-maillijst kan opbouwen. Ik laat je exact zien wat je in elke stap moet doen, van plugins die je nodig hebt tot wat je moet zeggen in elke e-mail. Je krijgt een gedetailleerd strategisch plan waarmee je direct aan de slag kan. 

Als jij een grote e-maillijst zou hebben, wat zou dat voor jou betekenen? 


Als jij een grote e-maillijst zou hebben, wat zou dat voor jou betekenen? 


Meld je hieronder aan voor de masterclass

DE KRACHT VAN JOUW E-MAILLIJST 

LIVE MASTERCLASS UTRECHT 

Een bewezen, stapsgewijs proces

397


  • Masterclass van 5 uur 
  • Inclusief 1 live coaching (zoom) call
  • Max 15 deelnemers
  • Inclusief lesmateriaal & template bundel
  • Inclusief lopend buffet 

Wanneer: Dinsdag 17 januari 2019
van 16:00 - 21:00 uur


Locatie: Utrecht 

quote-left

Ik had vooral behoefte aan iemand die mij precies vertelde wat ik moest doen. Als ik vast kwam te zitten, bespraken we dat in de wekelijkse coaching calls zodat ik precies wist welke volgende stap ik moest zetten. Eindelijk heb ik nu mijn eigen online programma. 

quote-right

Mariëlla Serra

Serra coaching

quote-left

Vooraf is het altijd afwachten wat je krijgt en of het succesvol wordt. De resultaten waren verbluffend.


48% opt-in en mijn lijst groeide met 100 per dag!    

quote-right

Han Franssen

Allmedical

quote-left

Your system builds connection and authority in a subtle way.  Let's avatar get to know you... The steps make it easy to see where you are and what's next.  Context is very reasuring!

quote-right

Gladys Clancy 

Relationship coach (Stuart USA)