toelichting roadmap coaching programma – Paul Beens

Wil jij een online coaching programma creëren en lanceren? Bekijk deze video

Wil jij een online coaching programma creëren en lanceren? Bekijk deze video

De Roadmap naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je in detail leert hoe je meer klanten aantrekt en een online programma kunt maken en succesvol op de markt brengt. We laten je exact zien wat je moet doen. Van het vinden van jouw ideale klant, het visueel maken van jouw product, de plugins die je nodig hebt tot wat je moet zeggen in iedere e-mail. Je krijgt een gedetailleerd strategisch plan en invulbare templates waarmee je direct aan de slag kan. 

De Roadmap naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je precies laat zien hoe je een product in detail kunt lanceren. Ik laat je exact zien wat je in elke stap moet doen, van plugins die je nodig hebt tot wat je moet zeggen in elke e-mail. Je krijgt een een gedetailleerde strategisch plan waarmee je direct aan de slag kan. 


Wil jij meer weten over hoe jij jouw coaching praktijk kan veranderen in een volwaardig bedrijf en een ruim inkomen kan verdienen, zonder je over de kop te werken....dan heb ik iets speciaal voor jou. 


Als je het nog niet zeker weet of dit de juiste stap voor jouw is, boek dan hier een vrijblijvend gesprek met mij of met één van mijn coaches..

Wat anderen zeggen...

Wat anderen zeggen...

quote-left

Ik had vooral behoefte aan iemand die mij precies vertelde wat ik moest doen. Als ik vast kwam te zitten, bespraken we dat in de wekelijkse coaching calls zodat ik precies wist welke volgende stap ik moest zetten. Eindelijk heb ik nu mijn eigen online programma. 

quote-right

Mariëlla Serra

Serra coaching

quote-left

Vooraf is het altijd afwachten wat je krijgt en of het succesvol wordt. De resultaten waren verbluffend...direct na de start werd ik overspoelt door belangstellenden voor mijn therapie.

quote-right

Han Franssen

Allmedical

quote-left

Your system builds connection and authority in a subtle way.  Let's avatar get to know you... The steps make it easy to see where you are and what's next. Context is very reasuring!

quote-right

Gladys Clancy  

Relationship coach (Stuart USA)