Mariella heeft al duizenden vrouwen gecoacht – Paul Beens

Mariella heeft al duizenden vrouwen gecoacht.

Mariella heeft al duizenden vrouwen gecoacht.

Paul heeft mij geweldig gecoacht in het creëren van mijn eigen online programma. Paul is slim met de systemen, funnels en weet ontzettend veel van online marketing af. Je kunt zelf wel van alles bedenken maar als je de basis niet in orde hebt dan is het bijna onmogelijk om goede producten te creëren en te lanceren. Waarin Paul zich onderscheidt is dat hij de hele puzzel ziet, dat hij kan inzoomen op de details en tevens een fijne coach is. Hij luistert goed naar je, vraagt door en ziet onderliggende patronen. Dat helpt je om je bedrijf naar een volgend level te tillen. 


Mariella Serra,  Oprichtster Talent Academy Voor Vrouwen serracoaching.com

Wil jij aan de slag, en jouw eigen online programma  lanceren?


Mijn duidelijke methode is een bewezen, stapsgewijs proces dat je in detail laat zien hoe je een product  kunt lanceren. Dagelijks begeleid ik ambitieuze coaches en ondernemers door dit proces, zodat zij hun droom realiseren en niet vastlopen in de techniek. Ik leg stap voor stap uit wat er gedaan moet worden. Van het bepalen van jouw ideale klant, het visueel maken van jouw product, de plugins die je nodig hebt tot wat je moeten zeggen in iedere e-mail. 


Wil je weten of dit ook voor jou kan werken? Plan dan hieronder een strategie gesprek.  


Wil jij aan de slag en jouw eigen online programma daadwerkelijk komend jaar gaan realiseren?


Als je mijn roadmap en video's volgt dan kan je jouw eigen programma realiseren.


De ervaring leert dat veel mensen vastlopen in de techniek of meer begeleiding nodig hebben. Stel daarom gerust je vragen hieronder. Ik reageer hier meestal binnen een dag op.


Wil jij liever persoonlijke contact? Kies dan hier een tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Dan neem ik of één van mijn coaches telefonisch contact met je op om rustig met je door te spreken of dit voor jouw haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. 


Mijn heldere en duidelijke stappenplan naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je precies laat zien hoe je een product in detail kunt lanceren. Dagelijks begeleid ik coaches en ondernemers door het hele proces, zodat zij hun droom realiseren en niet vastlopen. Ik begeleid hun bij elke stap die ze moeten doen, van het bepalen van hun ideale klant, de plugins die ze nodig hebben tot wat ze moeten zeggen in elke e-mail.