Jouw Product Roadmap – Paul Beens

Stap 3: Jouw Product Roadmap

In deze video bespreek ik hoe je jouw klanten laat zien wat je doet in plaats het ze te vertellen. Zeg maar je pitch... maar dan visueel. 

In deze video bespreek ik hoe je jouw klanten laat zien wat je doet in plaats het ze te vertellen. Zeg maar je pitch... maar dan visueel. 

Heb je jouw roadmap nog niet gedownload klik dan hier om deze te downloaden


Heb je de video van de vorige stap nog niet bekeken? Ga hier naar stap 2 

Heb je de video over de eerste stap nog niet bekeken? Ga hier naar stap 2 

Wil jij aan de slag en jouw eigen online programma daadwerkelijk realiseren?


De Roadmap naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je in detail leert hoe je meer klanten aantrekt en een online programma kunt maken en succesvol op de markt brengt. We laten je exact zien wat je moet doen. Van het vinden van jouw ideale klant, het visueel maken van jouw product, de plugins die je nodig hebt tot wat je moet zeggen in iedere e-mail. Je krijgt een gedetailleerd strategisch plan en invulbare templates waarmee je direct aan de slag kan. 


Wil jij meer weten over hoe jij jouw coaching praktijk kan veranderen in een volwaardig bedrijf en een ruim inkomen kan verdienen, zonder je over de kop te werken? Plan hieronder een gratis inspiratie sessie. 

Wil jij aan de slag en jouw eigen online programma daadwerkelijk komend jaar gaan realiseren?


Als je mijn roadmap en video's volgt dan kan je jouw eigen programma realiseren.


De ervaring leert dat veel mensen vastlopen in de techniek of meer begeleiding nodig hebben. Stel daarom gerust je vragen hieronder. Ik reageer hier meestal binnen een dag op.


Wil jij liever persoonlijke contact? Klik dan op onderstaande button en kies een tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Dan neem ik of één van mijn coaches telefonisch contact met je op om rustig met je door te spreken of dit voor jouw haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. 


Mijn heldere en duidelijke stappenplan naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je precies laat zien hoe je een product in detail kunt lanceren. Dagelijks begeleid ik coaches en ondernemers door het hele proces, zodat zij hun droom realiseren en niet vastlopen. Ik begeleid hun bij elke stap die ze moeten doen, van het bepalen van hun ideale klant, de plugins die ze nodig hebben tot wat ze moeten zeggen in elke e-mail.


DOWNLOADS

Download hier jouw template ->


Heb je jouw roadmap nog niet gedownload klik dan hier om deze te downloaden