Je ideale klant – Paul Beens

Stap 1: Wie is jouw Avatar?

In deze video bespreek ik hoe je jouw ideale klant in beeld krijgt. Download hier de bijbehorende template. 

Wil jij aan de slag, en jouw eigen online programma daadwerkelijk lanceren?


Mijn duidelijke methode is een bewezen, stapsgewijs proces dat je in detail laat zien hoe je een product  kunt lanceren. Dagelijks begeleid ik ambitieuze coaches en ondernemers door dit proces, zodat zij hun droom realiseren en niet vastlopen in de techniek. Ik leg stap voor stap uit wat er gedaan moet worden. Van het bepalen van jouw ideale klant, het visueel maken van jouw product, de plugins die je nodig hebt tot wat je moeten zeggen in iedere e-mail. 


Wil je weten of dit ook voor jou kan werken? Plan dan hieronder een inspiratie gesprek.  


Wil jij aan de slag en jouw eigen online programma daadwerkelijk komend jaar gaan realiseren?


Als je mijn roadmap en video's volgt dan kan je jouw eigen programma realiseren.


De ervaring leert dat veel mensen vastlopen in de techniek of meer begeleiding nodig hebben. Stel daarom gerust je vragen hieronder. Ik reageer hier meestal binnen een dag op.


Wil jij liever persoonlijke contact? Kies dan hier een tijdstip waarop je gebeld wilt worden. Dan neem ik of één van mijn coaches telefonisch contact met je op om rustig met je door te spreken of dit voor jouw haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. 


Mijn heldere en duidelijke stappenplan naar online coaching is een bewezen, stapsgewijs proces dat je precies laat zien hoe je een product in detail kunt lanceren. Dagelijks begeleid ik coaches en ondernemers door het hele proces, zodat zij hun droom realiseren en niet vastlopen. Ik begeleid hun bij elke stap die ze moeten doen, van het bepalen van hun ideale klant, de plugins die ze nodig hebben tot wat ze moeten zeggen in elke e-mail.